Popust za penzionere – nova ponuda marketa Čutura

Popust za penzionere – nova ponuda marketa Čutura

 

U susret nam stiže mart mesec i dan firme " Čutura", pa je postala tradicija da tim povodom kroz razne akcije i promocije obraduju potrošače i tako se zahvale im na dugogodišnjem poverenju.

-Prva u nizu planiranih aktivnosti je nova pogodnost - Popust za penzionere 10. i 11. februara 2023., naši najstariji potrošači mogu uz penzioni ček ili penzionersku karticu PIO fonda i ličnu kartu ostvariti popust od 10% na kasi, za kupovinu u svim marketima Čutura-kazali su iz menadžmenta ove firme

Podsećamo da trenutno u marketima Čutura traje i akcija“ Čuvajmo okolinu – nosimo torbe u kupovinu“ putem koje već dugi niz godina zajedno sa svojim potrošačima daju svoj doprinos zaštiti životne sredine.

-Lepezom akcijskih ponuda preko mesečnog lifleta,trajno niskih cena, nedeljnih top ponuda, dana niskih cena i pojedinačnih super cena trudimo se da širok asortiman naših proizvoda približimo što većem broju kupaca i omogućimo im u trenutnim tržišnim uslovima kupovinu po najpovoljnijoj ceni.Tako štedite novac.

Kontinuirano osluškujemo potrebe naših potrošača, pratimo trendove, uvodimo promene i podižemo standarde usluga. Moderno uređeni i opremljeni prodajni prostori, na odličnim lokacijskim pozicijama prilagođeni su zahtevima komforne,brze i kompletne kupovine na jednom mestu.Tako štedite vreme- navode iz marketing službe firme "Čutura" i dodaju da su ponosni na rad i zalaganje svih svojih timova da najbolja ponuda marketa Čutura uvek bude u skladu sa aktuelnim potrebama potrošača, da odgovore zahtevima trenutne potražnje u najkraćim rokovima, da domaća trgovina ponudi svetsku uslugu svojim kupcima. Rezultat svega je dugogodišnje poverenje potrošača ukazano brendu Čutura što je za njih imperativ i podsticaj da i dalje razvijaju i nadograđuju svoju lidersku poziciju u sektoru trgovine i usluga sa željom da kupci uvek dobiju najbolju uslugu

PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

SNIMI
Podešavanje cookija
Koristimo kolačiće da bismo vam obezbedili najbolje iskustvo na našoj veb stranici. Ako odbijete upotrebu kolačića, ova veb lokacija možda neće funkcionisati kako se očekuje.
Prihvati
Odbaci
Analitika
Google Analytics
PRIHVATAM
Odbijam
Funkcionalni
Baner
PRIHVATAM
Odbijam
Bing
Bing
PRIHVATAM
Odbijam